Marketing, comunicare, creație și tipar

Sarbatori fericite!
aprilie 18, 2020
Marketing, comunicare, creație și tipar

Marketing, comunicare, creație și tipar

Marketing, comunicare, creație și tipar. Marketingul este obiectivul suprem al organizaţiei. O filosofie de însuşit şi de aplicat în ansamblul acesteia. Comunicare, creație și tipar sunt cele trei elemente care ne definesc ca organizație și evidențiază beneficiul pe care suntem în măsură să ți-l oferim.

Toate organizaţiile se confruntă la un moment dat cu probleme. Indiferent de mărimea lor şi puterea financiară. Dacă astăzi ai făcut o greşeală, mâine vei plăti pentru ea, atât în faţa publicului ţintă, cât şi în faţa concurenţei.

Pentru a fi credibil şi aţi putea păstra poziţia pe piaţă trebuie să te asiguri că ştii ce ai de făcut.

Noi ştim ce avem de făcut! Marketing ! Comunicare, creație și tipar !

Soluţia constă în oameni bine pregătiţi care să verifice existenţa acestuia, coerenţa şi unitatea politicilor de marketing aplicate în cadrul organizaţiei Tale. Altfel e ca şi cum ai fi în deşert fără busolă. Important este să ai o busolă. Care să funcţioneze corect, coerent şi la timp. Şi pe cineva care să o mânuiască. Să citească corect indicaţiile, să le transforme în soluţii, pe care să le aplice şi să le comunice corect. Comunicare !

Comunicarea evidențiază beneficiile oferite publicului țintă. Analiza pieţei, a tendinţelor, a obiceiurilor de consum a publicului ţintă şi a nevoilor acestora, a brandurilor concurente şi a strategiilor specifice lor, toate acestea fiind elemente necesare identificării punctelor forte şi prezentării acestora într-un mod cât mai avantajos pentru organizaţie.

La momentul actual, esenţa marketingului și a comunicării este poziţionarea. Într-o societate dominată de o comunicare exagerată, soluţia unei organizaţii care doreşte să se impună pe piaţă este poziţionarea. A te poziţiona înseamnă a ocupa un loc în mintea consumatorului. Nimic altceva nu mai contează. Nu contează că produsul sau serviciul tău este cel mai bun pe piaţă, ci contează ca produsul să fie perceput de către publicul ţintă ca fiind cel mai bun. Și acest o lucru îl faci prin comunicare, creație și tipar !

„Poziţionarea nu se referă la ce faceţi dumneavoastră cu un produs. Poziţionarea se referă la ce faceţi cu mintea potenţialului client.” (Ries și Trout, 1993)

Marketing, comunicare, creație și tipar. Ştim că pozitionarea este esenţială pentru succesul unui brand, de aceea ne concentrăm întreaga energie pentru a transmite mesajele dorite, cu un design creativ și o calitate deosebită a tiparului, astfel încât să poziţionăm corespunzător produsul şi organizaţia Ta.

„Marketingul cuprinde tot ceea ce exprimă cine sunteţi şi ce faceţi; astfel, marketingul ceează o percepţie despre valoarea a ceea ce sunteţi şi faceţi.” Peter Urs Bender